'Feyenoord komt in actie en bood middenvelder 1,2 miljoen per jaar'

'Feyenoord komt in actie en bood middenvelder 1,2 miljoen per jaar'

04-09-2015 21:44
5

Tonny Vilhena kan bij Feyenoord niet rekenen op een basisplaats. De jonge middenvelder genoot de interesse van het Italiaanse Sampdoria, maar vanwege familieomstandigheden besloot hij in Rotterdam te blijven. Die keuze betaalt zich nu mogelijk uit.

Martin van Geel doet er nu namelijk alles aan om het contract van Vilhena te verlengen en heeft hem een aanbieding 'uit de bovenste categorie' gedaan. Dat meldt RTV Rijnmond. Volgens het regionale medium kon Vilhena bij Feyenoord rekenen op een topaanbieding uit de hoogste categorie van zo'n 1,2 miljoen euro per jaar.

Daar zou Vilhena in eerste instantie echter niet akkoord mee zijn gegaan. Feyenoord zou nu een nieuwe poging willen wagen en een gelimiteerde transfersom in het contract willen laten zetten, zodat de club zelf nog wat aan een eventuele transfer kan verdienen. 

Vilhena is afkomstig uit de jeugdopleiding van de Rotterdamse club, maar kan de laatste seizoenen niet vaak rekenen op een basisplaats. Desondanks houdt Feyenoord vertrouwen in het talent, dat vrijdagavond meedeed tijdens het eerste EK-kwalificatieduel van Jong Oranje. De ploeg van bondscoach Fred Grim was daarin met 4-0 te sterk voor Jong Cyprus.