'Ajax wilde kersverse eerste doelman Twente: pikant weerzien aanstaande'

'Ajax wilde kersverse eerste doelman Twente: pikant weerzien aanstaande'

11-09-2015 07:18
13

FC Twente speelt zaterdag voor het eerst sinds het ontslag van trainer Alfred Schreuder weer een competitiewedstrijd. En niet de minste. Ajax komt dan op bezoek in de Grolsch Veste. Het wordt een speciaal duel, al helemaal voor Joël Drommel.

De Telegraaf meldt namelijk dat de achttienjarige doelman de voorkeur krijgt boven keeper Nick Marsman. René Hake, die de honneurs na het ontslag van Schreuder waarneemt bij Twente, kiest voor de jeugdinternational en brengt zo Marsman de 'genadeklap' toe, aldus de krant. Vorig seizoen werd de doelman namelijk al eens gepasseerd.

Wedden

Meer odds

Zijn vervanger Drommel maakte de nodige indruk en werd in het verleden ook gevolgd door diverse clubs. Saillant detail: Drommel werd vorig jaar nog afgetest door Ajax, dat afgelopen zomer alsnog een bod uitbracht op hem. Dat gebeurde na het EK onder-19, waarop Drommel een prima indruk achterliet. Twente wilde niet meer meewerken aan een vertrek en legde de keeper voor vier jaar vast. Een ander leuk detail: Drommel was tot vier jaar geleden nog veldspeler bij Almere City FC.