Narsingh was soms afwezig: Speelde voor mijn oma en voor het team

Narsingh was soms afwezig: "Speelde voor mijn oma en voor het team"

04-10-2015 20:21
5

Hoewel PSV een mooie middag kende in de Amsterdam ArenA, was het een zware wedstrijd voor Luciano Narsingh. Vlak voor aanvang van de wedstrijd kreeg hij te horen dat zijn oma was overleden: "Ik was er niet altijd bij. Maar ik wilde spelen. Voor mijn oma, maar ook voor het team."

Narsingh wilde ondanks de droevige omstandigheden toch spelen. Vooral ook omdat ook Maxime Lestienne wegens familieomstandigheden afwezig was: "Ik heb wel getwijfeld, maar we misten met Maxime Lestienne nog een buitenspeler. Daar komt bij dat Luuk de Jong ook geblesseerd is. De voorhoede zou er dan heel anders uit hebben gezien,” zo laat hij weten aan Metro.

Wedden

Meer odds

Narsingh is blij dat PSV de achterstand op Ajax nog slechts twee punten bedraagt: "We wisten dat het gat bij verlies wel erg groot zou worden. Vanaf het begin hadden we het gevoel dat we beter dan Ajax waren. Dan moet je de controle over de wedstrijd proberen te pakken en dat hebben we gedaan. Het mooie was dat we na die snelle gelijkmaker ons niet lieten terugzakken en bleven voetballen. We hadden alleen meer moeten scoren.”

De buitenspeler hoopt dat PSV de mindere periode nu heeft afgesloten en hoopt ook zelf weer iets van zijn vorm te hervinden. De afgelopen weken speelde Narsingh duidelijk minder en voor het eerst in tijden is hij niet opgeroepen voor Oranje: "Ja, het is wennen dat ik nu twee weken vrij ben. Maar nu komt dat wel goed uit. Ik kan er zijn voor mijn familie."