Maaskant werd onlangs ontslagen

NAC in crisis ontvangt lading met sollicitaties: Kan ook iemand anders worden

NAC in crisis ontvangt lading met sollicitaties: "Kan ook iemand anders worden"

10-10-2015 08:49
3

NAC Breda moet na het ontslag van trainer Robert Maaskant op zoek naar een nieuwe oefenmeester. De Bredanaars kregen al een lading met sollicitaties binnen in de voorbije dagen. Maar er is nog geen actie ondernomen.

Algemeen directeur Justin Goetzee wil op korte termijn een nieuwe eindverantwoordelijke aanstellen. De diverse sollicitaties die binnenkwamen, zijn door de directeur bekeken. "We hebben de namen geïnventariseerd, maar nog met niemand gesproken of contact gezocht. We hebben al wel een profiel opgesteld, maar daar laten we naar buiten toe niets over los. Simpelweg omdat we nog niet weten of we ook vast kunnen houden aan dat profiel", zegt het directielid in BN/DeStem.

NAC wil zo snel mogelijk terugkeren naar de Eredivisie en tegelijkertijd een lange-termijn-aanpak hanteren. "Het wordt tijd dat we bij NAC eindelijk gaan werken aan een fundament, maar op dit moment kunnen we geen enkele andere optie uitsluiten", stelt Goetzee op de vraag wat voor een type trainer het gaat worden. Het liefste wil NAC een trainer voor de lange termijn. "Maar het kan dus ook iemand anders worden. Het hangt er maar van af wie we voor ons krijgen."