Feyenoord kampt met twee vraagtekens voor bekerkraker tegen Ajax

Feyenoord kampt met twee vraagtekens voor bekerkraker tegen Ajax

27-10-2015 13:10

Rick Karsdorp is ook voor de bekerkraker tegen Ajax een twijfelgeval bij Feyenoord. Dat meldde trainer Giovanni van Bronckhorst op de persconferentie in aanloop naar het treffen. Ook Bart Nieuwkoop is een vraagteken.

Karsdorp kreeg volgens RTV Rijnmond op maandag nog extra rust. Tijdens de training van dinsdag zal Feyenoord testen of de rechtsback klaar is om tegen Ajax te spelen. Afgelopen weekeinde kwam de doorgebroken verdediger, die eigenlijk een middenvelder is, nog niet in actie tegen AZ. Dat duel werd door Feyenoord met 3-1 gewonnen.

Wedden

Meer odds

"De training van straks moet uitwijzen of hij inzetbaar is", zei Van Bronckhorst over Karsdorp. Nieuwkoop verving de rechtsback in de voorbije weken en deed dat prima. Als Karsdorp niet speelt, is Nieuwkoop zijn logische vervanger, al is de verdediger eveneens een twijfelgeval. Laatstgenoemde back debuteerde onlangs tegen De Graafschap (1-2) en speelde daarna ook tegen sc Heerenveen (2-5) en AZ mee. Tegen de Alkmaarders legde hij de basis voor de tweede Rotterdamse goal, die door Kuyt van richting werd veranderd.