Kramer: De jongetjes die voor Ajax waren, deden dan stoer

Kramer: "De jongetjes die voor Ajax waren, deden dan stoer"

26-11-2015 12:54
29

Michiel Kramer is het niet eens met de stelling dat hij een moeilijke jongen is. Dat zegt hij in een interview met Feyenoord Magazine. De 26-jarige spits vindt zichzelf eerder eerlijk.

De stelling dat hij 'moeilijk' is, wijst hij resoluut af. "Ben ik het niet mee eens. Echt niet. Ik weet dat sommige mensen van mij zeggen dat ik een gebruiksaanwijzing heb", aldus de spits van Feyenoord. "Ik ben open en eerlijk, deins er niet voor terug om mijn mening te geven. Ik zeg waar het op staat. Dat is iets anders dan een moeilijke jongen."

"Of ik zelf open sta voor de zienswijze van anderen? Uiteindelijk wel, al kan het even duren voor het kwartje valt. Zo eerlijk moet ik zijn", aldus Kramer, die al in zijn jeugd voor Feyenoord was. "Als Feyenoord verloor, vond ik dat vooral vervelend omdat ik dat op maandag op school te horen kreeg. De jongetjes die voor Ajax waren deden dan stoer, al wist ik hen andersom ook wel te vinden, hoor."

Kramer maakte afgelopen weekend tegen FC Twente (5-0) zijn eerste treffer in De Kuip. Komend weekend is Excelsior de tegenstander op Woudestein.