Euforie over spits getemperd: 'Toen kreeg Kramer de bal tegen zijn kanis aan'

Euforie over spits getemperd: 'Toen kreeg Kramer de bal tegen zijn kanis aan'

29-11-2015 20:57
1

Michiel Kramer baarde zaterdag opzien door namens Feyenoord driemaal te scoren tegen Excelsior (2-4). Oud-trainer Rob Jacobs blijft echter nuchter in zijn commentaar over de Rotterdamse spits.

"Die tweede was een mooie goal, maar de rest waren gelukjes. Bij die eerste goal raakte Karsdorp een bal verkeerd en kreeg Kramer hem tegen zijn kanis aan. Dat was niet bewust. Die terugspeelbal ook. Hij stond op de plek waar hij twee minuten eerder ook stond. Het zijn de mooiste goals, want je hoeft daar niks te doen", aldus een cynische Jansen in het televisieprogramma FC Rijnmond.

Over Feyenoord in het algemeen is de oud-coach positief. Volgens Jansen hoeven de Rotterdammers in de winterstop niet meer de transfermarkt op, omdat de huidige selectie een prima indruk maakt. "De mensen die invallen staan er ook. Ik heb nog wel mijn twijfels over Bilal, maar hij valt ook steeds goed in. Waarom zou Feyenoord nog spelers moeten halen? Leroy Fer zou een welkome aanvulling zijn, maar dan moet eerst verkocht worden."

Mogelijk vertrekt Tonny Vilhena komende winter uit De Kuip. De middenvelder beschikt in Rotterdam over een aflopende verbintenis en alleen bij een winterse verkoop kan Feyenoord nog iets aan hem verdienen.