'Recidivist lacht eigen team uit en moet op de bank blijven'

'Recidivist lacht eigen team uit en moet op de bank blijven'

22-12-2015 17:41
2

Isco heeft het dit seizoen moeilijk bij Real Madrid. De Spaanse aanvallende middenvelder, die door de Madrilenen in 2013 werd overgenomen van Malaga, voor een slordige dertig miljoen euro, moet het de laatste tijd vooral doen met invalbeurten. Tijdens de monsteroverwinning op Rayo Vallecano (10-2) mocht Isco zelfs niet van de bank afkomen. In Spanje lijken ze te weten waarom.

AS meldt dat Isco zich niet al te druk maakte om het feit dat Real Madrid op achterstand kwam tegen de Spaanse laagvlieger. Een van de assistenten van Rafael Benitez, trainer van De Koninklijke, betrapte Isco erop dat hij op de reservebank lachte na de treffer van Rayo. Benitez verkoos toen andere spelers om in te vallen.

Wedden

Meer odds

Het is niet de eerste keer dat Isco gestraft wordt voor indisciplinair gedrag. Tegen Barcelona (0-4 verlies) kreeg de Spanjaard een rode kaart na een harde overtreding op Neymar. Ook was kortgeleden duidelijk zichtbaar dat Isco het niet met zijn trainer Benitez eens was toen Toni Kroos op de bank belandde.