Real wil op de valreep 'geweldige speler' laten gaan: 'Liverpool in de markt'

Real wil op de valreep 'geweldige speler' laten gaan: 'Liverpool in de markt'

01-02-2016 09:00

Het ziet er sterk naar uit dat Denis Cheryshev een transfer maakt op de slotdag van de transfermarkt. De aanvaller van Real Madrid blonk vorig seizoen uit namens Villarreal en moet volgens Real-trainer Zinedine Zidane aan speelminuten komen. Zo kan Cheryshev de klapper van deadlineday worden.

Dat gaat niet snel gebeuren in de hoofdmacht van De Koninklijke, vandaar dat naar een huurdeal wordt gekeken. Liverpool is in de markt voor de Russische buitenspeler. "Ja, we gaan kijken wat er vandaag nog gaat gebeuren. Maar ik denk dat hij nog steeds kan vertrekken", zei Zidane na de 6-0 overwinning van Real op Espanyol.

Wedden

Meer odds

"Het belangrijkste voor hem is dat hij speeltijd krijgt. Cheryshev is een geweldige speler die de tijd nodig heeft. Ik wens hem in ieder geval het beste. Als hij de kans op een vertrek en speeltijd krijgt, dan ben ik heel blij voor hem. We gaan het dus vandaag zien", aldus Zizou. In de Spaanse pers doken diverse berichten op. De vader van Cheryshev zou hebben verteld dat zijn zoon op weg is naar Engeland, terwijl ook Sevilla wordt genoemd als mogelijke halte.