'De club wilde me niet aan Barcelona verkopen en dat is wat mij betreft prima'

'De club wilde me niet aan Barcelona verkopen en dat is wat mij betreft prima'

04-03-2016 07:57
3

FC Barcelona was in de voorbije transferperiode druk bezig om een aanvaller naar Camp Nou te halen. Nolito van Celta de Vigo was in beeld, maar zag een transfer afketsen. De reden? Celta wilde hem niet laten gaan.

"Ik heb daarna dingen gehoord die me niet bevallen. Dat Celta me gestraft zou hebben, dat ik een blessure zou faken. Er zijn domme dingen gezegd", reageert Nolito nu tegenover Radio Marca. "In december heb ik aanbiedingen uit Engeland, China, Rusland en Dubai gehad. Maar ik ben blij bij Celta en ik wil graag op het EK 2016 spelen. De president van Celta zei dat hij me niet wilde verkopen. Prima."

Nolito vervolgt: "De president heeft in januari met me gesproken en vertelde me dat Barcelona op dat moment de helft voor me wilde betalen en de rest zou overmaken in juni. Vervolgens zei de president dat hij me niet ging verkopen. Prima, wat mij betreft. Als Barça bereid was geweest mijn gelimiteerde transfersom te betalen, kon de club me niet tegenhouden en was ik wel gegaan." Nu zit er een nieuw contract bij Celta in het vat, al wil de club niet voldoen aan een 'fee' voor Nolito’s zaakwaarnemer.