Cocu passeert Maher voor bijzonder belangrijke pot: 21 spelers mee naar Madrid

Cocu passeert Maher voor bijzonder belangrijke pot: 21 spelers mee naar Madrid

14-03-2016 09:07
13

PSV kent in aanloop naar het Champions League-duel met Atlético Madrid nauwelijks personele problemen. Alleen Gaston Pereiro is geschorst en Simon Poulsen ontbreekt nog steeds. Wel constateert Jetro Willems vermoeidheid bij zichzelf. In totaal reist PSV met 21 spelers af naar Madrid.

Adam Maher zit niet bij de selectie van PSV, zo blijkt uit een bericht dat is gepubliceerd op de clubsite. Pereiro reist ondanks zijn schorsing wel mee, zo meldt PSV. Linksback Willems wil dolgraag spelen, ondanks vermoeidheid. Hij speelde een mindere pot tegen sc Heerenveen (1-1). "Een paar dagen geleden begon de vermoeidheid al een beetje op te lopen. Als je slim bent, zeg je 'ik laat deze even schieten'. Maar ik ben een jongen die altijd honderd procent wil geven voor het team", zegt de back tegen De Telegraaf.

Willems vervolgt: "Ik ga niet piepen dat ik acht maanden niet heb gespeeld. Maar ik ben halverwege ingestroomd en dat is een groot verschil met als je een normale seizoensvoorbereiding afwerkt. Daarom moet ik tweehonderd in plaats van honderd procent geven." Tegen Heerenveen raakte Willems weer geblesseerd aan zijn enkel, maar dit speelt hem dinsdag geen parten.

Selectie PSV voor Atlético-uit
Zoet, Pasveer, Koopmans; Isimat, Moreno, Arias, Bruma, Pröpper, Pereiro, Schaars, De Jong, Narsingh, Jozefzoon, Willems, Lestienne, Guardado, Locadia, Brenet, Van Ginkel, Hendrix en De Wijs.