Als dat het beste voor Feyenoord is, ga ik er vanuit dat ik door ga

"Als dat het beste voor Feyenoord is, ga ik er vanuit dat ik door ga"

24-04-2016 22:10
5

Het lijkt erop dat Dirk Kuyt ook komend seizoen het shirt van Feyenoord draagt. Na afloop van de gewonnen bekerfinale tegen FC Utrecht (2-1) vertelde de 35-jarige aanvoerder dat hij zich verheugt op het spelen van Europa League-voetbal. 

"Ik voel me heel fit en ben bijzonder ambitieus. Fantastisch voor Feyenoord dat we volgend seizoen weer Europa League gaan spelen, ik ga er vanuit dat ik er dan bij ben", tekende het ANP na de eindstrijd in De Kuip op uit de mond van Kuyt.

De voormalig speler van onder meer Liverpool en Fenerbahçe tekende afgelopen zomer voor één jaar bij Feyenoord. "Hiervoor ben ik teruggekomen, dit is één van de mooiste prijzen uit mijn carrière. Ik ben heel blij dat ik de kans heb gekregen bij Feyenoord terug te keren en hier succesvol ben."

Kuyt wilde de afgelopen maanden bevestigen noch ontkennen dat hij er nog een extra jaar aan vast plakt in de Eredivisie. Nu lijkt het dus zeker dat hij komend jaar nog in de Feyenoord-aanval te bewonderen is. "We moeten er met z'n allen goed over nadenken. Als dat het beste voor Feyenoord is, ga ik er vanuit dat ik door ga."