Dankwoord van Götze: Ik wil ze bedanken voor hun jarenlange vertrouwen in mij

Dankwoord van Götze: "Ik wil ze bedanken voor hun jarenlange vertrouwen in mij"

23-05-2016 15:58
5

Mario Götze gaat komend seizoen toch voor zijn kans bij Bayern München. Ook onder Carlo Ancelotti, die komend seizoen aan het roer staat bij de Duitse recordkampioen, leek er geen toekomst voor de 23-jarige middenvelder bij de club, maar daar denkt hij zelf anders over.

De spelbepaler wil er alles aan doen om zijn plekje in het elftal terug te krijgen. "Ik kijk uit naar een nieuw seizoen bij Bayern en zal er alles aan doen om mezelf te laten zien tijdens de eerste training onder Ancelotti", aldus een optimistische Götze in gesprek met het Duitse Bild. Het contract van Götze bij Bayern loopt nog door tot medio 2017. Götze werd de laatste weken nog in verband gebracht met tal van clubs, waaronder Liverpool en Borussia Dortmund.

Tevens is bekend geworden dat Götze gebroken heeft met zijn management. Indien de middenvelder alsnog van club switcht, moet dat onder nieuwe begeleiding. "Ik dank SportsTotal (zijn management, red.) voor een zeer goede samenwerking met veel hoogtepunten en mooie herinneringen. Ik wil ze bedanken voor hun jarenlange vertrouwen in mij."