Ajax komt in actie voor 'krankzinnige' spits: Moeilijk om 'nee' te zeggen

Ajax komt in actie voor 'krankzinnige' spits: "Moeilijk om 'nee' te zeggen"

29-05-2016 18:48
67

De komst van Eran Zahavi naar Ajax is zondag weer een stukje dichterbij gekomen. De Amsterdamse club zou om tafel hebben gezeten met de zaakwaarnemers van de Israëlische spits.

Ajax nam deze week Peter Bosz definitief over van Maccabi Tel Aviv en in het kielzog van de nieuwe hoofdtrainer komt Zahavi mogelijk mee naar Amsterdam. Waar het aanvankelijk ging om wat losse flodders uit Israël, beginnen de berichten steeds serieuzere vormen aan te nemen.

Na de open sollicitatie van Zahavi richting Ajax, zou de nummer twee van het afgelopen Eredivisie-seizoen actie hebben ondernomen. Een journalist van de BBC meldt zondag dat Ajax en de zaakwaarnemers van Zahavi met elkaar hebben gesproken over een eventuele transfer.

"Er zijn gesprekken geweest tussen Ajax en belangenbehartigers van Zahavi", wordt Raphael Gellar geciteerd door Ajax Showtime. "Of hij een goede aanwinst zou zijn voor Ajax? Ja, hij werkt enorm hard en het maken van 35 doelpunten in welke competitie dan ook is krankzinnig. Maccabi heeft nog nooit voor heel veel geld een speler verkocht, dus het zal moeilijk zijn om 'nee' te zeggen."

Meer: vijf dingen die je moet weten over Zahavi