'PSV haalt vervanger voor Bruma maar moet Utrecht-revelatie teleurstellen'

'PSV haalt vervanger voor Bruma maar moet Utrecht-revelatie teleurstellen'

24-06-2016 15:24
42

Mocht Jeffrey Bruma daadwerkelijk vertrekken bij PSV, en dat zit er heel dik in, dan wordt Timo Letschert in ieder geval niet zijn opvolger, weet het Eindhovens Dagblad. Voetbal International meldde onlangs nog dat de Eindhovenaren interesse hadden in de centrale verdediger van FC Utrecht. Hij is echter niet in beeld als Bruma-vervanger.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV wel een vervanger gaat halen voor Bruma, maar dat Letschert niet op de lijst staat. Wie er wel in beeld zijn bij de Eindhovenaren is nog niet bekend. Alles wijst er ondertussen op dat Bruma gaat tekenen bij WfL Wolfsburg. De Oranje-international, die een uitstekend vorig seizoen kende bij PSV, tekent volgens De Telegraaf, de NOS en het ED volgende week bij de Duitse topclub.

Letschert speelde net als Bruma een erg constant seizoen. Zijn solide optredens in de defensie van Utrecht leidden zelfs tot een uitnodiging van het Nederlands elftal. Tot een debuut kwam dit avontuur echter niet, mede door een ongelukkige scheenbeenblessure.