'Dortmund gaat met grote zak Mkhitaryan-geld shoppen in Napels en Wolfsburg'

'Dortmund gaat met grote zak Mkhitaryan-geld shoppen in Napels en Wolfsburg'

04-07-2016 17:37
8

Borussia Dortmund heeft met Marek Hamsik en André Schürrle twee aanvallende versterkingen op het oog. Na het vertrek van Henrikh Mkhitaryan naar Manchester United kan de ploeg wel wat offensieve aanwinsten gebruiken. 

Het Duitse BILD meldt dat de Duitsers Hamsik (foto) willen overnemen van SSC Napoli. Hij moet de opvolger worden van Mkhitaryan. Hamsik, die tijdens het EK sterk speelde voor Slowakije, zou wel open staan voor een vertrek. Naast Dortmund schijnen ook Atlético Madrid, Paris Saint-Germain en Chelsea achter de aanvallende middenvelder aan te zitten. Hoeveel Hamsik ongeveer moet kosten is niet duidelijk, al is Napoli sowieso niet happig op een verkoop.

Volgens BILD zouden Dortmund en VfL Wolfsburg er inmiddels bijna uit zijn wat betreft Schürrle. De buitenspeler hoeft Wolfsburg niet te verlaten, maar volgens Klaus Allofs, sportief directeur bij de Volkswagenclub, moet er ook gekeken worden naar het financiële plaatje. Wolfsburg zou zo'n veertig miljoen euro willen ontvangen voor de speler.