'PSV en Van Ginkel mogen zich opmaken voor officieel bericht Chelsea'

'PSV en Van Ginkel mogen zich opmaken voor officieel bericht Chelsea'

11-07-2016 19:56
13

PSV en Marco van Ginkel hopen op korte termijn te weten te komen waar ze aan toe zijn. De leiding van Chelsea hakt deze week een knoop door over de middenvelder, meldt Voetbal International.

Chelsea verhuurde Van Ginkel in de tweede helft van afgelopen seizoen aan PSV. De club hoopt hem weer terug te zien in Eindhoven, maar daar werkt Chelsea vooralsnog niet aan mee. Antonio Conte, de nieuwe manager op Stamford Bridge, wil de 23-jarige middenvelder eerst aan het werk zien.

Wedden

Meer odds

Het kan daardoor verschillende kanten op met Van Ginkel. Hij kan opnieuw verhuurd worden aan PSV, maar ook aan een andere club. Ook is het mogelijk dat hij voor een schappelijke prijs definitief vertrekt. Een ander scenario is dat Conte hem in Londen houdt.

Maandagavond meldt VI dat Van Ginkel 'deze dagen' meer hoopt te horen van Chelsea. Zelf lijkt hij open te staan voor nog een jaar PSV. De landskampioen hoopt hem tot het einde van het seizoen te huren. In het afgelopen halfjaar was Van Ginkel liefst acht keer trefzeker in dertien optredens voor PSV.