Update: Middlesbrough grijpt naast speler met Eredivisie-verleden

Update: Middlesbrough grijpt naast speler met Eredivisie-verleden

13-07-2016 21:42
3

Premier League-promovendus Middlesbrough wil voor het derde seizoen op rij Tomas Kalas van Chelsea huren. De Tsjech, die nog een tweejarig contract op Stamford Bridge heeft, lijkt ook bij nieuwe trainer Antonio Conte niet in de plannen voor te komen.

Volgens de Daily Mail hoopt 'Boro' de huurdeal snel rond te krijgen. De rechtsback liet aan het einde van het vorige seizoen al doorschemeren graag langer bij de kersverse Premier League-club te blijven. Bovendien zei de Tsjech in gesprek met Evening Gazette dat een permanente overstap naar Middelsbrough niet uit valt te sluiten.

Wedden

Meer odds

Mocht voormalig Vitesse-speler Kalas voor het derde seizoen op rij zijn speelminuten voor Middlesbrough maken, dan is de verdediger de derde speler in de selectie die een Eredivisie-verleden heeft. Naast Kalas staan ook voormalig Eredivisionisten Viktor Fischer (Ajax) en Marten de Roon (SC Heerenveen) onder contract bij de Engelse club. Deze zomer versterkte de club zich ook al met Victor Valdés (transfervrij) en Bernardo Espinosa (Sporting Gijón).

Update 13 juli, 21:42 uur: Niet Middlesbrough beschikt komend seizoen over Tomas Kalas, maar Fulham. De club uit de Championship huurt de verdediger voor een jaar van Chelsea. Zijn komst naar Craven Cottage is woensdagavond via de officiële kanalen van Fulham bekendgemaakt.