Pochettino verklaart keuze voor Janssen: Hij heeft nog even de tijd

Pochettino verklaart keuze voor Janssen: "Hij heeft nog even de tijd"

12-07-2016 16:55
10

Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino is blij dat de transfer van Vincent Janssen eindelijk is afgerond. Op de website van de Engelse club reageert de Argentijn op de deal van minimaal twintig miljoen euro voor de Oranje-spits.

"Vincent is nog heel jong en zijn potentie om zich te ontwikkelen is enorm", zegt Pocchetino over zijn 22-jarige aanvaller. "Hij heeft het profiel dat perfect bij ons past. Hij heeft kwaliteiten in het strafschopgebied en is een spits die vecht en werkt voor het team. Perfect voor ons."

"We zijn heel blij dat hij ons komt versterken", vervolgt Pochettino. "Zijn persoonlijkheid is perfect voor ons team, dat is iets wat we altijd belangrijk vinden. Alles bij elkaar genomen past hij goed bij ons. We zijn allemaal erg enthousiast."

Pochettini is benieuwd hoe snel Janssen zich gaat thuisvoelen bij Tottenham. "We zitten pas in de tweede week van de voorbereiding, dus hij heeft even de tijd om zich aan te passen", aldus de Argentijnse manager over de van AZ overgekomen spits.