'Inter troeft Chelsea en Man Utd af: 40 miljoen euro voor Portugese EK-ganger'

'Inter troeft Chelsea en Man Utd af: 40 miljoen euro voor Portugese EK-ganger'

14-07-2016 16:28
3

Joao Mario staat op het punt om te verkassen naar Internazionale. De Italiaanse grootmacht betaalt liefst veertig miljoen euro voor de Portugese EK-held van Sporting Portugal, melden media uit Portugal en Italië donderdag. 

Mario (23) stond tijdens de EK-finale van afgelopen zondag in de basis bij Portugal. Hij deed 120 minuten mee en zag hoe invaller Eder Portugal diep in de tweede verlenging naar de Europese titel schoot. Kort na dat absolute hoogtepunt in de carrière van de middenvelder volgt er nu dus weer een mijlpaal. Inter is bereid om liefst veertig miljoen neer te tellen voor de achttienvoudig international.

Ook Manchester United en Chelsea zijn de afgelopen weken gelinkt aan Mario. Het wordt dus Inter, dat recentelijk is overgenomen door Chinese investeerders en nu kan beschikken over een gigantisch transferbudget. De Nerazzurri willen het landskampioen Juventus komend seizoen weer moeilijk gaan maken. Inter presenteerde eerder Ever Banega (Sevilla) en Cristian Ansaldi (Genoa) als aanwinsten.