Nederlander baalt van Swansea: Er is interesse vanuit de Premier League

Nederlander baalt van Swansea: "Er is interesse vanuit de Premier League"

29-07-2016 22:05
1

Marvin Emnes lijkt zijn langste tijd bij Swansea City te hebben gehad. De Welshe club is zonder de 28-jarige aanvaller op trainingskamp naar de Verenigde Staten gegaan, maar wil desondanks nog niet meewerken aan een transfer.

"Ik weet op dit moment niet wat de club met me van plan is. Er is heel veel onduidelijk en dat is vervelend", vertelt Emnes aan Voetbal International. De voormalig jeugdinternational aast op een vertrek, maar vreest dat geïnteresseerde clubs afhaken door de houding van Swansea. De Premier League-club heeft immers nog altijd niet duidelijk gemaakt tegen welke voorwaarden hij mag vertrekken.

"Ik hoop dat dit niet lang meer duurt. Er is interesse vanuit de Premier League en het Championship. Ook clubs uit de Bundesliga en Primera División hebben belangstelling getoond, maar die clubs willen ook wel weten waar ze aan toe zijn", stelt Emnes, die nog een eenjarig contract heeft. Zelf heeft de oud-speler van Sparta en Middlesbrough een voorkeur voor een langer verblijf in Groot-Brittannië.