Update: 'Feyenoord presenteert Berghuis maandagmiddag na geslaagde check'

Update: 'Feyenoord presenteert Berghuis maandagmiddag na geslaagde check'

01-08-2016 12:22
24

Steven Berghuis is hard op weg naar Feyenoord. De aanvaller van het Engelse Watford is volgens Voetbal International al medisch gekeurd door de Rotterdammers. De keuring vond maandagochtend plaats.

Berghuis kwam zonder problemen door de keuring en niets lijkt een transfer daarom meer in de weg te staan. Inmiddels ligt er al een akkoord met Berghuis, die de helft van zijn salaris wil inleveren. Feyenoord is er ook uit met Watford, dat de Oranje-international een jaar wil stallen in De Kuip. Berghuis wordt waarschijnlijk de eerste keus als rechtsbuiten.

Wedden

Meer odds

De komst van Berghuis naar Feyenoord betekent mogelijk een vertrek van Bilal Basacikoglu of Jens Toornstra. Zij speelden in strijd om de Johan Cruijff Schaal, tegen PSV, allebei en gedeelte van de wedstrijd. Overigens is het niet zo dat Feyenoord geen interesse meer heeft in Edison Flores. De Peruviaanse aanvaller werd zondag bekeken door technisch directeur Martin van Geel en komt pas bij een vertrek van Toornstra of Basacikoglu in beeld volgens VI.

Update 12.22: Berghuis wordt maandagmiddag al gepresenteerd door Feyenoord. RTV Rijnmond meldt net als VI dat de buitenspeler door de medische keuring is gekomen en de deal rond is. De aanvaller wordt voor één jaar gehuurd van het Engelse Watford.