Leicester en United lonken voor oud-Feyenoorder: 'Als ik had gewacht...'

Leicester en United lonken voor oud-Feyenoorder: 'Als ik had gewacht...'

02-08-2016 07:57
9

De voetbalcarrière van Liandro Martis is vooralsnog een loopbaan met veel aparte wendingen. De voormalig jeugdspeler van Feyenoord, die geen contract kreeg in Rotterdam-Zuid, is neergestreken bij Manchester United en kan ook terecht bij Leicester City en Oldham Athletic. Hij is nu ietwat ongeduldig geworden.

Martis viel op bij scouts van United op het moment dat hij op proef meedraaide bij Oldham Athletic. De beleidsbepalers van The Red Devils nodigden hem uit op trainingscomplex Carrington, maar ook Leicester ziet het in Martis zitten. "Ik ben een dag naar Leicester gegaan, voelde me daar op mijn gemak en heb zelfs een aanbieding gekregen", meldde de aanvaller al in gesprek met Manchester Evening News.

"Daarna ben ik naar Manchester United gegaan voor een week, ik kreeg goede feedback en had een aanbieding kunnen krijgen als ik had gewacht, maar ik wil gewoon mijn carrière echt starten", aldus een ietwat ongeduldige Martis. Hij heeft nu aanbiedingen van Leicester en Oldham liggen, terwijl United hem mogelijk nog een voorstel doet. "Ik sta op het punt een beslissing te nemen over mijn toekomst."