Heracles presenteert duurste aankoop uit geschiedenis: contract voor drie jaar

Heracles presenteert duurste aankoop uit geschiedenis: contract voor drie jaar

02-08-2016 14:28
36

Heracles Almelo heeft de transfer van Vincent Vermeij definitief afgerond. Club en speler zetten dinsdagmiddag hun handtekeningen onder de contracten. De spits heeft zich voor drie seizoenen met de optie op nog een jaar verbonden aan zijn nieuwe werkgever.

Vermeij is volgens voorzitter Jan Smit de duurste aankoop uit de historie van Heracles Almelo. Hoeveel de club aan De Graafschap heeft betaald voor de spits is onbekend. TC/Tubantia meldt dat volgens onbevestigde bronnen de transfersom boven een half miljoen euro ligt.

Wedden

Meer odds

Vermeij is in Almelo de opvolger van Wout Weghorst, die deze zomer naar AZ vertrok. Vorig seizoen was de spits al met De Graafschap actief in de Eredivisie. Hij maakte negen doelpunten in 33 wedstrijden. Met de contractondertekening komt er een einde aan een kleine transfersoap rond de spits. De Graafschap wilde Vermeij niet voor een appel en een ei laten gaan en wees een eerder bod van Heracles af, waarna het kamp-Vermeij verontwaardigd reageerde. Inmiddels zijn op alle niveaus akkoorden bereikt.