Meer transfers op komst in Rotterdam: Kunnen weer een vinkje bijzetten

Meer transfers op komst in Rotterdam: "Kunnen weer een vinkje bijzetten"

02-08-2016 15:28
3

Met de competitiestart voor deur heeft Excelsior de selectie voor komend seizoen nog niet rond. Mitchell van der Gaag hoopt snel nog enkele spelers naar Rotterdam te halen.

"We zijn nog niet uitgewinkeld qua verdedigers. We willen er graag nog een centrale verdediger bij", vertelt Van der Gaag aan RTV Rijnmond. "Op meerdere posities zijn we nog zoekende. Dat wisten we al vanaf dag één. We kunnen er inderdaad weer een vinkje bijzetten, maar er moeten er nog een heleboel volgen."

"Iedere week is er wel een speler die nieuw is en binnendruppelt en zich moet aanpassen. En de spelersgroep natuurlijk ook. Heden ten dage werkt dat zo. Tot 1 september zullen we dat wel meer gaan zien."

Excelsior versterkte zich dinsdag met Milan Massop (22). Van der Gaag: "Milan is een verdediger die ik vorig jaar bij Eindhoven heb gehad. Hij kan op verschillende posities achterin spelen, zowel linksback als linker centrale verdediger. We hebben op dit moment maar twee centrale verdedigers. Milan is in eerste instantie binnen gekomen voor een rol als linker centrale verdediger."