'Aanbiedingen van Feyenoord en FC Utrecht afgewezen door City-linksback'

'Aanbiedingen van Feyenoord en FC Utrecht afgewezen door City-linksback'

02-08-2016 22:08
14

José Ángel Tasende, linksback van Manchester City, had deze zomer de kans om naar de Eredivisie te trekken. Er was interesse voor de verdediger van Feyenoord en FC Utrecht, meldt El Mundo Deportivo.

De twee clubs zouden zelfs aanbiedingen hebben gedaan aan de Spanjaard. Feyenoord en FC Utrecht hoopten Angeliño komend seizoen te huren. De negentienjarige verdediger heeft de kans om naar de Eredivisie of Anderlecht, dat ook een aanbieding deed, echter naast zich neergelegd omdat hij voor zijn kans wil gaan bij het Manchester City van manager Pep Guardiola.

Angeliño, zoals de jonge Spanjaard vooral genoemd wordt, werd al een tijdje door Manchester City verhuurd aan New York City, de Amerikaanse zusterclub. Daar speelde hij in 2015 veertien wedstrijden, waarvan tien als basisspeler. Voor Manchester City speelde José Ángel Tasende nog niet in de Premier League; wel maakte hij zijn opwachting in de FA Cup en deze zomer speelde hij twaalf minuten mee tijdens de oefenwedstrijd tegen Borussia Dortmund tijdens de tour door China.