'Real Madrid spreekt 'anti-Barça-clausule' af met Paris Saint-Germain'

'Real Madrid spreekt 'anti-Barça-clausule' af met Paris Saint-Germain'

03-08-2016 15:22
4

Real Madrid heeft bij de verkoop van Jesé Rodriguez afgesproken dat Paris Saint-Germain hem in de toekomst niet mag verkopen aan FC Barcelona. Dat meldt El Mundo Deportivo woensdag.

De Catalaanse krant schrijft over een 'anti-Barça-clausule' in het PSG-contract van Jesé, die voor 25 miljoen euro de overstap maakt naar de kampioen van Frankrijk. Real wil ten allen tijde vermijden dat de 23-jarige aanvaller in de toekomst uitkomt voor Barcelona, de grote rivaal.

Wedden

Meer odds

Een dergelijke clausule is niet nieuw. Real Madrid sprak exacte hetzelfde twee jaar geleden ook af met Manchester United, dat Angel Di Maria losweekte uit de Spaanse hoofdstad. Overigens zou Barça tot op heden nog nooit enige belangstelling in Jesé hebben getoond.

De Spaanse aanvaller tekent bij PSG een contract voor vier seizoenen. In Madrid hikte Jesé al geruime tijd tegen de basiself aan, maar tot een definitieve doorbraak kwam het nooit. De komst van de miljoenenaankoop is de eerste serieuze handeling van Patrick Kluivert als technisch directeur van PSG.