'AS Roma is aan het schuiven: wachten op Málaga en daarna naar Ziyech'

'AS Roma is aan het schuiven: wachten op Málaga en daarna naar Ziyech'

11-08-2016 12:14
2

Het gerucht dat AS Roma achter Hakim Ziyech aan zit blijft rondzoemen in de Italiaanse pers. De Italiaanse topclub zou nu druk bezig zijn ruimte te maken voor de Marokkaanse spelmaker.

Dat meldt Il Corriere dello Sport donderdag. Roma wil Leandro Paredes en Juan Iturbe van de hand zien te doen, zodat er ruimte ontstaat voor Ziyech. FC Twente heeft een vraagprijs van vijftien miljoen euro op de middenvelder geplakt. Met het geld dat Roma denkt te ontvangen voor Paredes (20 miljoen), moet de prijs van Ziyech geen probleem zijn.

De club ziet Ziyech echter meer als vervanger van Iturbe, die in de belangstelling van Malaga staat. Pas als Iturbe daadwerkelijk vertrokken is, wordt er actie ondernomen richting Ziyech. Borja Valero, speler van Fiorentina, staat eveneens op het wensenlijstje van trainer Luciano Spalletti.

Ted van Leeuwen, technisch directeur bij FC Twente, liet vorige week al aan VI weten niet zo onder de indruk te zijn van de Italiaanse geruchten. "Ik heb vroeger ook met La Gazzetta dello Sport gewerkt. Vaak zijn ze goed ingevoerd, maar soms klopt er ook geen reet van. Maanden of weken geleden is er wat contact geweest, maar op dit moment speelt er helemaal niets met AS Roma. Iemand schrijft dat op en dan wordt het nagetrokken. Wat ons betreft is het een broodje aap-verhaal, maar misschien wordt het morgen waar. Dat weet je ook niet."