'Feyenoord wil Eredivisie-bekende huren van Chelsea; concurrentie uit Italië'

'Feyenoord wil Eredivisie-bekende huren van Chelsea; concurrentie uit Italië'

23-08-2016 19:43
12

Feyenoord heeft zijn oog laten vallen op Lucas Piazon. Dat meldt The Daily Mail maandagavond. De oud-speler van Vitesse mag net als de voorgaande seizoenen tijdelijk vertrekken bij Chelsea, zo maakte hij zelf vorige week bekend.

"Ik zal opnieuw verhuurd worden en ik wacht nu af waar ik naartoe ga", vertelde Piazon. Naast Feyenoord zijn ook stadgenoten AS Roma en SS Lazio in de race voor de 22-jarige Braziliaan, die eerder door de Londenaren werd ondergebracht bij Malaga, Vitesse, Eintracht Frankfurt en Reading. Zijn beste periode beleefde de aanvallende middenvelder evenwel in Arnhem.

Voor Vitesse was Piazon in 29 Eredivisie-wedstrijden elf keer trefzeker. Zijn sterke optredens in de Nederlandse competitie zijn de reden dat Feyenoord het wel aandurft, aldus de Britse boulevardkrant. Piazon was de voorbije twee seizoenen in Frankfurt en Reading immers een stuk minder op schot met respectievelijk twee en drie goals.

Piazon heeft nog een tweejarig contract op Stamford Bridge, maar manager Antonio Conte stelt geen prijs op zijn aanwezigheid. Chelsea overweegt daarom nog om de dribbelaar definitief van de hand te doen.