'Sweeper keeper' Vorm maakt indruk: Om eerlijk te zijn: hij was man of the match

'Sweeper keeper' Vorm maakt indruk: "Om eerlijk te zijn: hij was man of the match"

27-08-2016 18:01
1

Michel Vorm was de absolute uitblinker aan de zijde van Tottenham Hotspur tijdens het 1-1 gelijkspel tegen Liverpool zaterdagmiddag. Doelpuntenmaker Danny Rose deelde de Nederlandse doelman een compliment uit na zijn optreden op White Hart Lane.

"Om eerlijk te zijn, in de eerste helft was Michel Vorm onze man of the match. Hij maakte een paar geweldige reddingen en kwam goed vanaf zijn doellijn", zegt de linksback van Spurs tegen Sky Sports. "We hebben twee geweldige sweeper keepers en als Hugo niet speelt is het geweldig om een tweede keeper te hebben die precies hetzelfde kan als Hugo."

Vorm zelf sprak van zijn beste wedstrijd voor Spurs tot nu toe. "Door hun snelle aanvallers en onze 'hoog staande' defensie heb ik in mijn leven nog nooit zo veel gerend als keeper", aldus Vorm tegen ESPN. De doelman kan nog op een aantal wedstrijden als basisspeler tekenen. Lloris staat voorlopig nog langs de kant met een hamstringblessure. Naar verwachting is hij pas na half september terug bij Spurs.