Update: Zaakwaarnemer Bazoer: 'Omdat Ajax-middenveld drukker is geworden'

Update: Zaakwaarnemer Bazoer: 'Omdat Ajax-middenveld drukker is geworden'

29-08-2016 14:56
42

Richedley Bazoer geeft toe dat er op dit moment 'wat dingen spelen'. De jonge Ajacied erkent in gesprek met het ANP dat hij in de belangsteling staat van diverse buitenlandse clubs. 

"Er spelen weer wat dingen", vertelde de middenvelder maandag bij aankomst in Noordwijk, waar de spelers van het Nederlands elftal traditiegetrouw verzamelen bij elke interlandperiode. "Vorig seizoen was er interesse voor mij en nu weer."

Wedden

Meer odds

"Maar ik wil me vooral op het Nederlands elftal concentreren. Bij Ajax ben ik nu even geslachtofferd door de trainer", voegde de negentienjarige controleur daar direct aan toe. "Peter Bosz heeft me verteld dat hij me de afgelopen weken niet zo goed vond spelen. Daarom zat ik op de bank."

"Ik ben blij dat ik wel voor Oranje ben opgeroepen. Ik heb een moeilijke voorbereiding gehad met een blessure. Het team draaide ook niet. Maar voor transfers moet je bij mijn broer zijn, hij is mijn zaakwaarnemer", aldus Bazoer. Maandagochtend meldde De Telegraaf al dat er, mede door de waarschijnlijke komst van Hakim Ziyech naar Ajax, voor de international mogelijk nog een transfer in het vat zit

Update 14.56 uur: Volgens Irchandly Bazoer, oudere broer en zaakwaarnemer van de Ajacied, heeft de middenvelder 'al de hele zomer over belangstelling niet te klagen'. "En het is misschien wel zo dat we nu anders naar een aanbieding kijken omdat het op het middenveld van Ajax drukker is geworden", vertelt hij aan NU Sport. "Aan de andere kant is de transfermarkt nog maar twee dagen open. En we gaan zeker geen overhaaste beslissingen nemen. Dan blijft hij gewoon bij Ajax en moet hij zich maar weer terug knokken in de basis."