'Onophoudelijke interesse voor Bazoer: open voor transfer, Ajax laakt houding'

'Onophoudelijke interesse voor Bazoer: open voor transfer, Ajax laakt houding'

29-08-2016 07:15
72

Riechedly Bazoer staat volgens De Telegraaf door een gebrek aan vertrouwen van Ajax-trainer Peter Bosz tóch open voor een buitenlands avontuur. De middenvelder kan in de slotdagen van de transferperiode verkassen en mede daardoor gaat Ajax voor Hakim Ziyech.

Tegen Go Ahead Eagles (0-3 winst) moest Bazoer wederom plaatsnemen op de bank, naast onder meer Kenny Tete en Anwar El Ghazi. Het drietal werd zaterdag na de training één voor één naar de trainerskamer geroepen. Daar kregen zij allen uitleg over de keuzes van trainer Bosz.

Bazoer moest al vaker wijken onder Bosz, terwijl Nemanja Gudelj evenals captain Davy Klaassen bleef staan. Dat gebrek aan vertrouwen duwt Bazoer nu richting de Ajax-uitgang. Jaïro Riedewald stond tegen Eagles op het middenveld bij de Amsterdammers en vulde zijn rol prima in.

In het Algemeen Dagblad staat dat Ajax niet blij is met de houding van Bazoer. Specifiek door zijn gedrag na de afgang tegen FK Rostov. Hij uitte zijn onvrede over de wissel. Overigens is er volgens het AD de afgelopen maanden onophoudelijk interesse geweest voor Bazoer.

Lees ook: Ajax gaat maandag weer om tafel met FC Twente voor Ziyech