Update: 'Feyenoord en kamp Kongolo ontkennen last minute miljoenenbod'

Update: 'Feyenoord en kamp Kongolo ontkennen last minute miljoenenbod'

01-09-2016 15:28
54

Terence Kongolo was nog volop in trek op deadlineday. De Feyenoord-verdediger stond in de belangstelling van naar verluidt Middlesbrough en Swansea City en volgens Het Laatste Nieuws heeft Feyenoord een bod van 20 miljoen euro afgewezen.

Het Belgische medium stelt dat Swansea City in de laatste uren voordat de transfermarkt sloot een bod van 20 miljoen euro uitbracht op Kongolo. Eerder op de dag zou Boro ook een bod van 7 miljoen euro hebben uitgebracht. Die aanbieding werd in de prullenbak gegooid.

De berichtgeving over het afgewezen bod van 20 miljoen is zeer opvallend. Eerder werd naar buiten gebracht dat Feyenoord de vraagprijs voor Kongolo namelijk had vastgesteld op 20 miljoen euro. De vraag is dus of het gerucht over de duizelingwekkende aanbieding klopt.

Kongolo speelde afgelopen seizoen in 29 competitieduels van Feyenoord mee. De 22-jarige centrale verdediger, die ook als linksback uit de voeten kan, werd onlangs niet geselecteerd voor het 'grote' Oranje. Hij meldde zich vervolgens af voor Jong Oranje.

Update 15.28: Is er wel, of niet een miljoenenbod op Terence Kongolo binnengekomen? Volgens het Algemeen Dagblad niet, noch bij Feyenoord, noch bij het management van de verdediger.