Bosz reageert geïrriteerd: Elke keer al die vragen over die jongen...

Bosz reageert geïrriteerd: "Elke keer al die vragen over die jongen..."

24-09-2016 23:02
15

Peter Bosz lijkt alle vragen over Hakim Ziyech een beetje beu te raken. Na afloop van Ajax-PEC Zwolle (5-1) reageerde de trainer van de Amsterdammers kortaf toen hem gevraagd werd naar de prestaties van de linkspoot, die tijdens de ruime overwinning goed was voor drie assists. 

Afgelopen woensdag stelde Bosz dat Ziyech tegen Willem II (5-0 winst) teveel balverlies had geleden. Hoe dat nu was? "Ik vond dat Ziyech foutloos was… Elke keer al die vragen over die jongen... We doen het als team en ik ben niet zo met individuele spelers bezig", aldus de coach. "Ik heb wel veel goede passes gezien. We moeten nu gewoon als één team spelen. Dat gaat steeds beter."

Bosz lijkt sowieso nog lang niet te weten wat zijn ideale elftal is. Ook tegen PEC voerde hij weer de  nodige wijzigingen door. "Ik zal vaker blijven wisselen. Ik vind ook niet dat we elf basisspelers hebben, maar misschien 20 of 22. Er zitten jongens op de bank die tot voor kort in het Nederlands elftal zaten. Die hebben heel veel kwaliteit en daar gaan we nog veel plezier aan beleven. Donderdag tegen Standard Luik in de Europa League moet ik al weer schuiven, dan is Ziyech geschorst."