Ik hoor ook mensen die de tent op de Coolsingel al hebben opgeslagen

"Ik hoor ook mensen die de tent op de Coolsingel al hebben opgeslagen"

26-09-2016 21:14
6

Pierre van Hooijdonk geeft Feyenoord een goede kans tegen Fenerbahce in de Europa League. Donderdag gaan de Rotterdammers op bezoek bij de Turkse topclub.

"Ik denk dat Feyenoord echt wel een serieuze kans heeft om daar zelfs te winnen", zegt Van Hooijdonk, die voor Feyenoord en Fenerbahce uitkwam, bij Ziggo Sport. "Feyenoord speelt zeker aardig tegen ploegen die het spel willen maken. Dat heb je tegen Manchester United en PSV goed kunnen zien. Nu gaan ze daarheen en zul je weer een ploeg hebben die aan moet vallen, want ze hebben één punt uit één wedstrijd. 

Feyenoord heeft in de Eredivisie zeven keer gewonnen na evenveel wedstrijden. Of Van Hooijdonk in een kampioenschap voor Feyenoord gelooft? "Nu nog niet. Ik hoor ook mensen die de tent op de Coolsingel al hebben opgeslagen. Dat vind ik nog iets te vroeg. Maar er is wel iets aan het ontstaan. Het zou enorm knap zijn als ze dit kunnen volhouden tot de winterstop. Dan wordt Feyenoord een echte titelkandidaat", aldus de voormalig vrijetrappenspecialist.