Tijd dringt voor Janssen: Volgende week hopen we hem weer te verwelkomen

Tijd dringt voor Janssen: "Volgende week hopen we hem weer te verwelkomen"

13-10-2016 16:20
2

Het is voor Vincent Janssen zaak dat hij op zéér korte termijn gaat scoren voor Tottenham Hotspur. Harry Kane, zijn belangrijkste concurrent op White Hart Lane, is bijna weer fit.

Kane raakte een maand geleden geblesseerd aan zijn enkel, miste vier wedstrijden, maar is inmiddels op de weg terug. Tottenham-manager Mauricio Pochettino bevestigt donderdag op een persconferentie dat de 23-jarige topschutter in de loop van volgende week de training hervat.

Wedden

Meer odds

Dat betekent dat Kane waarschijnlijk weer inzetbaar is als Tottenham het op 6 november opneemt tegen aartsrivaal Arsenal. "Harry doet het erg goed in het revalidatiecentrum", laat Pochettino weten. "Volgende week hopen we hem weer te verwelkomen op het trainingsveld. Niet om met de groep te trainen, maar individueel. We zijn er blij mee."

Gedurende de afwezigheid van Kane kijkt men in Noord-Londen naar Janssen. De Oranje-spits wacht echter nog op zijn eerste Premier League-doelpunt, waardoor hij de laatste wedstrijden niet meer in de basis startte.