'Feyenoord wint met 1-0. Met een goal van Dirk Kuyt in de laatste minuut'

'Feyenoord wint met 1-0. Met een goal van Dirk Kuyt in de laatste minuut'

18-10-2016 08:38
35

Feyenoord begint zondag als favoriet aan de Klassieker tegen Ajax in De Kuip. Dat stelt oud-verdediger Wim Rijsbergen, die tussen 1971 en 1978 voor de Rotterdammers speelde.

"Feyenoord is natuurlijk de favoriet. Ze spelen thuis, barsten van het zelfvertrouwen en zijn niet van hun stuk te brengen. Nee, zelfs niet als Ajax op voorsprong komt", zegt Rijsbergen in het Algemeen Dagblad. "Tegen NEC speelde Feyenoord niet briljant, maar ondanks de achterstand raakten ze niet van slag. Dat zegt genoeg over het team."

"Zondag moeten ze gewoon laten zien dat er niets te halen valt in De Kuip", vervolgt de 28-voudig international. "Ajax zal tegen Feyenoord het initiatief willen nemen. Zij moeten winnen en nemen geen genoegen met een punt. Ik verwacht dan ook niet dat Van Bronckhorst vol op de aanval wil spelen. Dan heeft Eric Botteghin te veel ruimte in zijn rug en dat vindt hij niet fijn."

"Bovendien kan Ajax met de snelle jongens die het heeft voor veel gevaar zorgen. Maar Feyenoord wint, ik denk met 1-0. Met een goal van Dirk Kuyt in de laatste minuut", besluit Rijsbergen.