Robben lacht: 'Ook de bedoeling om daar weer te gaan wonen als ik klaar ben'

Robben lacht: 'Ook de bedoeling om daar weer te gaan wonen als ik klaar ben'

20-10-2016 11:14
29

Arjen Robben (32) schuift een eventuele terugkeer bij PSV voor zich uit. De komende periode zal in ieder geval duidelijk worden hoe de toekomst van de aanvaller eruit ziet. Zijn huidige contract bij Bayern München loopt na dit seizoen af.

"Of ik ooit voor PSV ga spelen? Dat weet ik niet. Zo ver ben ik helemaal niet", zegt Robben volgens Voetbal International. "Ik ben met Bayern bezig. Na dit seizoen loopt mijn contract af. Maar goed, de contacten met de club zijn geweldig. We weten wat we met elkaar hebben. Maar ik ben daar heel makkelijk in, ik kijk niet zo ver vooruit. Ik ben niet bezig met een nieuw contract of de toekomst, ik wil gewoon fit blijven. Lekker voetballen, plezier hebben."

Ook FC Groningen blijft in het hart van Robben zitten. Hij moest lachen op de opmerking van Hans Nijland, die hem ooit terug verwacht bij de Trots van het Noorden. "Groningen blijft altijd je thuis. Het is ook wel de bedoeling om daar weer te gaan wonen als ik klaar ben. Met PSV heb ik ook een klik. Ik kijk er naar uit om daar over twee weken weer twee nachtjes te zijn."