Atlético Madrid verrast met contractverlenging van imponerende Belg

Atlético Madrid verrast met contractverlenging van imponerende Belg

21-10-2016 12:43
3

Onverwacht nieuws bij Atlético Madrid vrijdag. Het contract van de Belgische aanvaller Yannick Carrasco is met twee jaar verlengd, tot de zomer van 2022.

Dat laat Atlético vrijdagmiddag weten via de officiële kanalen. De contractverlenging komt uit de lucht vallen, omdat het de laatste maanden in het geruchtencircuit over bijna niets anders dan de volgende club van Carrasco ging. Onder meer Liverpool, Paris Saint-Germain, FC Barcelona en Manchester United werden genoemd. Het oude contract van Carrasco liep nog vier jaar door, maar het lijkt erop dat Atlético met de verlenging een signaal wil afgeven aan de concurrentie.

Wedden

Meer odds

Carrasco werd in de zomer van 2015 weggehaald bij AS Monaco. In België speelde hij vijf jaar in de jeugdopleiding van Beerschot en twee jaar in die van Racing Genk. In de Primera Division was hij tot dusver goed voor zeven doelpunten op 37 wedstrijden. Afgelopen weekend maakte Carrasco nog een hattrick. Ook maakte hij veel indruk als invaller in de Champions League-finale, die na penalty's verloren ging tegen Real Madrid.