Invaller Janssen kan Tottenham niet behoeden voor tweede puntenverlies op rij

Invaller Janssen kan Tottenham niet behoeden voor tweede puntenverlies op rij

22-10-2016 15:24
13

Tottenham Hotspur heeft zaterdagmiddag dure puntjes laten liggen op bezoek bij Bournemouth. In het duel met de nummer elf van de Premier League werd niet gescoord. De Spurs zitten in een klein dipje, want vorige week werd ook niet gewonnen van West Bromwich Albion.

Tottenham, waar Vincent Janssen als invaller een half uur meespeelde, mocht doelman Hugo Lloris danken dat het niet vroeg op achterstand kwam. De Franse keeper had een goede redding in huis bij een grote mogelijkheid van Charlie Daniels. Later waren de Spurs dicht bij een voorsprong. Erik Lamela (foto) zag zijn schot uiteen spatten op de lat.

De Londenaren gingen in de tweede helft nadrukkelijk op zoek naar de openingstreffer. Daarvoor waren mogelijkheden, maar onder meer Dele Alli en Lamela konden niet afronden. Bournemouth hield stand en snoepte Tottenham twee puntjes af.

Het gelijkspel biedt Manchester City en Arsenal de mogelijkheid om verder uit te lopen. Liverpool kan zaterdagmiddag bij winst op West Bromwich Albion over Tottenham heen.