Bekerblamage PSV aanleiding voor praatsessie: We zaten er allemaal mee

Bekerblamage PSV aanleiding voor praatsessie: "We zaten er allemaal mee"

27-10-2016 22:20
21

Naar aanleiding van de bekeruitschakeling eerder deze week op bezoek bij Sparta Rotterdam (3-1 verlies) stak de PSV-selectie donderdag de koppen bij elkaar voor een uitgebreide praatsessie. Jetro Willems is blij dat dit gesprek plaats heeft gevonden.

"Zo'n nederlaag als tegen Sparta afgelopen week is bij iedereen enorm hard aangekomen, we zaten er allemaal mee", vertelt de linksback in gesprek met PSV TV. "Het is dan ook goed dat dit gesprek plaats heeft gevonden. We zijn altijd open en eerlijk tegen elkaar, maar tijdens deze sessie gingen de gesprekken wat meer in details dan normaal."

"Het belangrijkste is dat wij nu accepteren wat er gebeurd is en nu moeten we allemaal weer verder gaan", vervolgt Willems stellig. Op de vraag wat PSV de komende weken moet verbeteren is de verdediger kort en bondig. "Alles moet beter bij ons, en dat besef is er ook wel degelijk in de spelersgroep. We weten wat er nodig is om kampioen te worden."

Komende zaterdag krijgen de Eindhovenaren kans op revanche, wanneer Vitesse in Arnhem de tegenstander is. "Het is fijn dat de duels nu kort na elkaar komen, we kunnen ons snel weer laten zien. Ik verwacht dat we dit weekend met de drie punten op zak terug naar Eindhoven gaan, maar gezien de laatste wedstrijden wordt dit zeker geen gemakkelijke opgave", besluit Willems.