Update: Schweinsteiger als een kind zo blij na rentree: 'Het voelde geweldig'

Update: Schweinsteiger als een kind zo blij na rentree: 'Het voelde geweldig'

31-10-2016 19:21
12

Een zéér opmerkelijke wending in het Manchester United-verhaal van Bastian Schweinsteiger. De Duitser blijkt maandagochtend 'gewoon' mee te trainen met de eerste selectie.

Dat blijkt uit foto's die het officiële Twitter-account van Manchester United maandag de wereld inslingerde. Schweinsteiger is glunderend te zien, dik ingepakt met handschoenen en een muts. Hij staat naast onder meer Daley Blind, Memphis Depay en Timothy Fosu-Mensah op het trainingsveld.

Het is een opvallende wending in de soap rond Schweinsteiger en Manchester United. Bij de start van het seizoen werd de 32-jarige Duitser naar de beloften verbannen door José Mourinho, die hem niet nodig dacht te hebben.

Het is goed mogelijk dat de United-manager daarop terugkomt. Zijn ploeg draait slecht in de Premier League, met het doelpuntloze gelijkspel tegen Burnley als laatste, tegenvallende resultaat. Schweinsteiger kwam in maart van dit jaar voor het laatst in actie voor Manchester United.

Update 19.21: Schweinsteiger is dolblij na zijn rentree op het trainingsveld bij het eerste elftal. Op Twitter schrijft de Duitser over zijn terugkeer. 'Het voelde geweldig vandaag. Het team is in goeden doen, de resultaten zullen volgen!', aldus Schweinsteiger.