'Memphis stuurt aan op spoedig vertrek bij United: torenhoog prijskaartje'

'Memphis stuurt aan op spoedig vertrek bij United: torenhoog prijskaartje'

03-11-2016 17:08
7

Memphis Depay stuurt aan op een vertrek bij Manchester United. De aanvaller van de Engelse topclub komt niet in de plannen voor van manager José Mourinho. Het Algemeen Dagblad meldt dat er gesprek volgt.

In de Engelse pers verscheen al dat Memphis buiten de selectie van United voor het Europa League-duel met Fenerbahçe was gelaten vanwege een ruzie. Daar blijkt weinig van waar. Mourinho heeft namelijk een fitte spelersgroep en heeft Memphis daarom niet geselecteerd, stelt het AD.

Wedden

Meer odds

Het is wel duidelijk dat Memphis niet in aanmerking komt voor veel speelminuten in het noorden van Engeland. Een vertrek op huurbasis in de winterstop lijkt de meest logische stap. In de winter wordt daarover gesproken tussen Memphis en United-directeur Ed Woodward, meent de krant.

In het stuk staat dat er niet verwacht wordt dat een geïnteresseerde club dan een miljoenenbedrag op tafel legt. Het prijskaartje van Memphis is vrij gortig, omdat United hem vorig seizoen voor een bedrag tussen de 30 en 40 miljoen euro overnam van PSV. Een verhuur is dan ook de meest logische optie.

Lees ook: Advocaat heeft het over mogelijk vertrek Memphis