Vejinovic: 'Als dit gebeurt, word je emotioneel want het komt dichtbij'

Vejinovic: 'Als dit gebeurt, word je emotioneel want het komt dichtbij'

04-11-2016 08:42
3

Marko Vejinovic mocht na lange tijd weer opdraven bij Feyenoord en vond zichzelf in het Europa League-duel met Zorya Luhansk (1-1) een slechte eerste helft spelen. De middenvelder van de Rotterdammers was bevangen door de zenuwen.

"Ik had lang niet gespeeld en wilde het laten zien", zegt Vejinovic tegen RTV Rijnmond. "Mijn kop zat vol met zenuwen. In de tweede helft liet ik dat los en ging het goed." Vejinovic verzuimde zichzelf in de tweede helft te belonen. "Ik heb in de tweede helft goed voetbal laten zien. Ik wilde mezelf graag belonen met een goal, maar helaas ging de kans over.'

Vanwege het overlijden van de moeder van Tonny Vilhena speelde Feyenoord met rouwbanden. "Natuurlijk heeft dat impact gehad. Het is een heftige week geweest", aldus Vejinovic. "Ook voor ons als elftal."

Vejinovic vervolgt: "We wisten dat Tonny's moeder lang ziek was. Als dit soort dingen gebeuren, word je emotioneel want het komt dichtbij. Ik denk dat we de tweede helft een extra zetje hebben gegeven voor Tonny en zijn familie, om toch steun te geven en hem niet in de steek laten."