Italiaanse media: AC Milan meldt zich in januari óók voor Feyenoord-international

Italiaanse media: AC Milan meldt zich in januari óók voor Feyenoord-international

06-11-2016 10:42
27

De naam van Rick Karsdorp zingt opnieuw rond in Italië. AC Milan zou overwegen om in januari een bod te doen op de vleugelverdediger van Feyenoord. Afgelopen zomer werd Karsdorp ook al gelinkt aan SSC Napoli en Fiorentina. 

Volgens Italiaanse media zijn scouts van Milan de afgelopen maanden regelmatig afgereisd naar Nederland om de verrichtingen van de 21-jarige rechtsback met eigen ogen te bekijken. Sinds vorig seizoen heeft Karsdorp een basisplaats bij de huidig koploper van de Eredivisie. In oktober 2016 maakte hij zijn debuut in Oranje tijdens het WK-kwalificatieduel met Wit-Rusland. Een paar dagen later stond Karsdorp ook in de basis tegen Frankrijk. 

Mocht Milan serieus in de markt zijn voor de back, dan heeft Feyenoord in ieder geval een goede onderhandelingspositie. Een jaar geleden verlengde Karsdorp zijn contract in Rotterdam-Zuid met meerdere jaren. Hij ligt tot de zomer van 2020 vast. AC Milan zou óók geïnteresseerd zijn in een speler van Ajax. Riechedly Bazoer wordt nadrukkelijk aan de Serie A-grootmacht gelinkt