'West Bromwich Albion gaat in januari bod uitbrengen op PSV-aanvaller'

'West Bromwich Albion gaat in januari bod uitbrengen op PSV-aanvaller'

13-11-2016 13:07
18

West Bromwich Albion heeft belangstelling voor Luciano Narsingh. De PSV-aanvaller wordt gezien als een geschikte opvolger voor Saido Berahino, die in januari óf komende zomer vertrekt bij The Baggies. 

Omdat het contract van de 26-jarige Narsingh in juli 2017 afloopt, is de rechtsbuiten een interessant doelwit. PSV móet hem namelijk verkopen in de naderende winterstop om nog iets te verdienen aan Narsingh. Het alternatief is een transfervrije aftocht in de zomer. Het is ook nog mogelijk dat Narsingh zijn aflopende verbintenis in Eindhoven verlengt, maar het is de vraag of de oud-speler van sc Heerenveen wil meewerken aan dat scenario. 

Wedden

Meer odds

West Brom volgt de situatie van de negentienvoudig Oranje-aanvaller in ieder geval op de voet. Manager Tony Pulis is volgens The Daily Mirror van plan om in januari een cut-price bod uit te brengen op de buitenspeler. Narsingh wordt gezien als de opvolger van Berahino: zijn contract loopt na dit seizoen eveneens af en het vertrek van de 23-jarige aanvaller staat zo goed als vast. Berahino leeft al langere tijd in onmin met de leiding van de nummer elf van de Premier League.