'Gudelj en Lemic plannen gesprek met Ajax na 'niet nagekomen afspraken''

'Gudelj en Lemic plannen gesprek met Ajax na 'niet nagekomen afspraken''

15-11-2016 13:54
33

Nemanja Gudelj wordt deze week weer verwacht door Ajax. De Servische middenvelder, die niet meer op de bank wil zitten in Amsterdam, sluit dan aan bij de beloften.

Gudelj meldt zich deze week bij Jong Ajax, meldt Voetbal International. Het is onzeker hoe lang die situatie aanhoudt. Volgens het weekblad volgt er op korte termijn een gesprek tussen de clubleiding en het kamp van Gudelj, onder wie de veelbesproken zaakwaarnemer Vlado Lemic.

De kans is groot dat de middenvelder bezig is aan zijn laatste weken in dienst van Ajax. Peter Bosz is volgens hem zijn afspraken niet nagekomen, waardoor hij anderhalve week geleden, een dag voor de competitiewedstrijd tegen AZ (2-2), aangaf het niet meer op te kunnen brengen om op de bank te zitten.

Dinsdagochtend maakte Gudelj zich verder onmogelijk bij de Ajax-achterban. 'Wolves don't lose sleep over the opinions of sheep', luidde de tekst in een Instagram-post van Gudelj. Vrij vertaald: wolven (sterken) maken zich niet druk om de kritiek van schapen (zwakken).

Lees ook: 'Man achter Ajax-rel': Gudelj eerder in poppenkast en machtsstrijd bij PSV