Bazoer benadrukt transferwens: middenvelder wil graag naar Spanje

Bazoer benadrukt transferwens: middenvelder wil graag naar Spanje

16-11-2016 07:11
49

Het lijkt er sterk op dat Ajax en Riechedly Bazoer in de winterstop afscheid van elkaar gaan nemen. De directie van de club en het management van de speler zijn met elkaar in gesprek over een transfersom, maar het duurt wat betreft Bazoer allemaal wel erg lang.

"Ik focus me nu gewoon op Ajax. Ik wil natuurlijk spelen", vertelt Bazoer in gesprek met de NOS. "Ik heb meerdere keren een gesprek gevoerd met de trainer (Peter Bosz, red.). Daarin vertelt hij wat hij vindt en wat ik vind. Het is nog wachten tot 18 december (winterstop, red.). Dan weet ik wat ik ga doen in de winterstop."

"Ik train goed, ik train hard. Het is wachten op mijn kans, maar voor mijn gevoel duurt het nu te lang", vervolgt Bazoer. "Ik ben jong. Ik heb denk ik wel potentie, dat heb ik vorig seizoen onder Frank de Boer wel laten zien. Daarvoor ook al. Het is belangrijk voor mij om veel wedstrijden te spelen."

Bazoer beseft dat men veel van hem verwacht. "Ik heb natuurlijk ook al zes interlands achter mijn naam staan. Ik loop al een tijdje mee in de Eredivisie. Ik denk nu al bijna drie jaar. Op mijn achttiende zette Frank de Boer mij erin. Ik denk dat ik nu al rond de zeventig wedstrijden heb gespeeld", besluit de middenvelder, die aangeeft graag in Spanje te willen voetballen.