'Financieel was die keuze beter geweest, maar Dolberg past beter bij Ajax'

'Financieel was die keuze beter geweest, maar Dolberg past beter bij Ajax'

18-11-2016 16:56
4

Kasper Dolberg is onverstoorbaar op weg naar de top. Dat stelt zijn zaakwaarnemer Jens Steffensen. De negentienjarige spits van Ajax raakt niet van de wijs door alle loftuitingen aan zijn adres.

"Het is indrukwekkend om hem aan het werk te zien", zegt Steffensen tegen Tipsbladet. "Hij werkt keihard en dat terwijl er heel veel buzz is rond hem. Hij blijft gewoon met beide voeten op de grond. Kasper kan onverschillig overkomen, maar denkt goed na over dingen. Een goed voorbeeld is het warme welkom dat hij kreeg van de Denen. Dat doet hem wat, maar een halve seconde later wil hij weer voetballen. Dát is Kasper."

Dolberg speelt sinds de zomer van 2015 bij Ajax, dat hem voor de neus van VfL Wolfsburg wegkaapte. "Financieel was het beter geweest om voor Wolfsburg te kiezen, maar Dolberg - en Denen in het algemeen - past beter bij Ajax. Gelukkig waren Kasper en zijn familie het met me eens om voor Ajax te kiezen", vervolgt Steffensen, die op de hoogte is van de wens om ooit nog in de Bundesliga te belanden. "Ik denk dat hij met zijn spel overal kan slagen. Hij bulkt van het talent."