ADO Den Haag heeft 'de middelen niet': Veel contracten lopen tot de zomerstop

ADO Den Haag heeft 'de middelen niet': "Veel contracten lopen tot de zomerstop"

18-11-2016 20:50
1

ADO Den Haag heeft op dit moment 'de middelen niet' om een vervanger voor de langdurig geblesseerde Kevin Jansen te halen. Dat vertelde ADO-trainer Zelkjo Petrovic vrijdag tijdens het wekelijkse persmoment. 

"We zijn wel bezig met scenario's als dit, als dat", doelt Petrovic, geciteerd door Omroep West, op eventueel uitgaande transfers. "Maar we zijn meer bezig met versterken in de zomerstop. In Nederland lopen veel contracten tot de zomer. Het is dan lastig om in de winterstop transfervrije speler binnen te halen. Misschien in het buitenland, of spelers huren, maar wij hebben op dit moment geen middelen."

Ondanks het tekort aan 'voldoende middelen' houdt Petrovic hoop. "We kijken wel welke spelers ons in de zomer transfervrij kunnen versterken, maar zo ver moet je niet kijken. Dat duurt nog zeven of acht maanden. Maar de scouting van de club moet altijd blijven kijken voor het geval er wel middelen zijn. Dan moet je kunnen schakelen."

Door de blessures van Jansen, Aaron Meijers en Dion Malone loopt het aantal middenvelders snel terug. Danny Bakker, Tom Trybull, Achraf El Mahdioui en Hector Hevel lijken voor ADO Den Haag nu nog de opties.